EcoBlog Sfaturi şi poveşti
Naturalpaint: noul prieten al Jucariilor Visatoare

calutul-filip1

Din armonioasa imbinare a lemnului atent lucrat cu nuantele placute, rupte din natura (Pigmenţi minerali, KREIDEZEIT) si mangaierea protectoare a uleiului natural (Ulei rezistent pur -fără solvent-, KREIDEZEIT), prind viata frumoasele jucarii Visatoare, create de Casa Visatoare.

" Casavisatoare.ro, un atelier de creatie unde iau nastere cele mai frumoase jucarii lucrate manual, iti ofera sansa de a-i oferi micutului tau o copilarie autentica. Jucariile sunt usor de cuprins in palma, dezvoltand latura afectiva. Culorile sunt placute, nu prea stridente, insa armonios imbinate, pentru a inspira confort si liniste." (sursa: acasa.ro)

calutul-filip2

Prima jucarie creata de Casa Visatoare, cu produsele Naturalpaint, este calutul Filip. Jucaria este realizata din lemn de esenta moale (Pin sau Molid) ceea ce o face sa fie placuta si delicata la atingere.

Dupa taiere, fiecare piesa este slefuita cu atentie pentru a elimina colturile ascutite si posibilele suprafete abrazive. Desenele realizate pe jucarie sunt gandite atent pentru a starni interesul si imaginatia copilului. Pentru colorat se folosesc pigmenti minerali netoxici in combinatie cu ulei natural de in: produse naturale de la Naturalpaint.

calutul-filip4

Beneficiile acestei jucarii: Dezvolta latura afectiva, creativitatea, imaginatia, increderea in sine, empatia.

O jucarie simpatica, creativa, realizata cu mult drag, si fara chimicale! Echipa Naturalpaint ureaza mult succes jucariilor Visatoare, sa ajunga in camerele multor copii din Romania!

Comentarii

Copyright © 2014. Naturalpaint SRL Toate drepturile rezervate designed and developed by: Zebramedia