EcoBlog Sfaturi şi poveşti
13 milioane de metri pătrați de plăci fibrolemnoase

gutex trend 2

130 de angajați, producție 24/24, 13 milioane de metri pătrați de plăci fibrolemnoase anual: cam așa am putea caracteriza producătorul german de plăci fibrolemnoase pentru izolații GUTEX.

Cu o tradiție de 80 de ani, GUTEX, situat în Pădurea Neagră din Germania, la doar 20 km de locul de unde izvorăște Dunărea, GUTEX a fost prima fabrică din Europa care a început producerea plăcilor izolatoarea din fibre de lemn, în anul 1932.

Datorită inovațiilor și a calității produselor, GUTEX a devenit liderul termoizolațiilor fibrolemnoase din Germania, toate activitățile fabricii fiind focusate pe responsabilitatea față de mediu. Acest lucru este realizat prin utilizarea materiilor prime susteneabile din regiune, în combinație cu tehnologii moderne de producție.

Având în vedere strategia agresivă de preț a concurenței, venită în special din alte țari precum Germania, GUTEX se bazează în primul rând pe calitate, și servicii profesionale. Toate plăcile sunt marcate CE și Ü și sunt aprobate oficial de instituțiile competente.

Plăcile izolatoare GUTEX® sunt materiale de construcții performante, de înaltă calitate, care provin din surse naturale, regenerabile și care nu au un impact negativ asupra mediului. Au o durată de viață uneori mai lungă decât durata de viață a clădirii în sine. Sunt reutilizabile sau chiar pot fi reintroduse în procesul de fabricație.

În plus, cei de la GUTEX® au dezvoltat un termosistem complet pentru fațade, începând cu plăcile fibrolemnoase, sisteme de prindere, colțare și până la finisajele exterioare agreate pentru aceste tipuri de izolații. Toate materialele din acest pachet sunt fabricate în Germania, conform unor standarde stricte, ca dovadă a calității și atenției la detalii a nemților.

Naturalpaint oferă clienților din România termosistemul complet, atât pentru construcții pe structură de lemn, cât și pentru casele de cărămidă.

Comentarii

Copyright © 2014. Naturalpaint SRL Toate drepturile rezervate designed and developed by: Zebramedia