EcoBlog Sfaturi şi poveşti
Sisteme pentru construcții pe structură de lemn – Structuri – Termosisteme – Finisaje

const pe struct lemn

În data de 15.03 a avut loc conferinta „Sisteme pentru constructii pe structură de lemn – Structuri – Termosisteme – Finisaje", organizată la sediul centrului de consultantă Home Point, Brasov.

Firmele participante si care au prezentat noutătile de pe piată au fost Egger, producător de plăci OSB, firma Lasselsberger-Knauf, producător de mortare si sisteme de finisare si Naturalpaint, importator de termosisteme naturale, reprezentant oficial al producătorilor germani GUTEX (termoizolatii fibrolemnoase) si Thermo-Hanf (termoizolatii din fibre de cânepă).

Conferinta a fost astfel structurată încât, la finalul evenimentului, participantii să aibă o imagine de ansamblu asupra unei constructii pe structură de lemn, începând de la materialul lemnos, tratarea acestuia, elementele structurale (OSB etc), termosisteme performante (GUTEX, Thermo-Hanf) si tipuri de finisări exterioare si sape (Lasselsberger-Knauf).

Participantii au fost arhitecti si structuristi din zona Brasov, producători de case din lemn, dar si persoane fizice – din diverse zone ale tării -, interesati să construiască astfel de locuinte.

O importantă deosebită a fost acordată de către toti cei care au prezentat, pe eficienta energetică, pe sisteme corecte si sănătoase de constructii, si pe o privire în ansamblu al unei constructii.

Home Point Brasov este un centru de consultantă în constructii, un birou care centralizează informatiile mai multor producători de materiale, înfiitată in 2012, prin colaborarea firmelor a 6 firme si arhitecti.

Comentarii

Copyright © 2014. Naturalpaint SRL Toate drepturile rezervate designed and developed by: Zebramedia