EcoBlog Sfaturi şi poveşti
Covor izolator sub parchet laminat din canepa: Thermo-Hanf ® STEP

thermo-hanf-step

Incepand cu luna octombrie, Naturalpaint lanseaza inca un produs nou pentru constructii, de aceasta data, un material natural care inlocuieste folia de plastic sau polistirenul de sub parchetul laminat.

Thermo-Hanf ® STEP este un covor fabricat 100% din fibre de canepa, netratate chimic, si care face parte din gama Thermo-Hanf ® - izolatii de canepa fabricate in Bavaria, Germania.

Thermo-Hanf ® STEP se diferentiaza de foliile de PE si polistiren datorita caracteristicilor naturale: contribuie la imbunatatirea climei, a mediului de viata si protejeaza materialele lemnoase de fluctuatiile de umiditate.

Thermo-Hanf ® STEP este un produs natural, fabricat din fibre de canepa - prin metoda uscata, aprobat oficial si testat din punct de vedere ecologic si biologic.

Datorita densitatii ridicate, are o capacitate excelenta de izolare acustica. Se foloseste ca strat de baza pentru pachet flotant, si parchet laminat, ca izolator fonic de-a lungul grinzilor de dusumea, ca izolator acustic intre alte elemente de constructii din lemn sau metal.

Este un material natural, de inalta performanta, stabil si care se livreaza in grosimi de 3,5 sau 10 mm.

Comentarii

Copyright © 2014. Naturalpaint SRL Toate drepturile rezervate designed and developed by: Zebramedia