0745 071 724

office@naturalpaint.ro

Ulei din coajă de portocale, KREIDEZEIT

Un ulei esențial obținut prin stoarcerea cojilor de portocală și distilarea lichidului rezultat, se utilizează pentru diluarea produselor KREIDEZEIT pe bază de ulei.

Descriere

Uleiul din coajă de portocală este un ulei esențial obținut prin stoarcerea cojilor de portocală și distilarea lichidului rezultat.
Cojile de portocală au un conținut de ulei de circa 0.30 – 0.50 %.

Uleiul esențial din coajă de portocală se utilizează, pe de o parte, ca solvent pentru rășini și uleiuri, în procesul de fabricare
a vopselelor naturale, și, pe de altă parte, ca aromă și odorizant în industria alimentară și în cea cosmetică.

Utilizare

Pentru diluarea produselor KREIDEZEIT pe bază de ulei: lazura pentru lemn, uleiul de întreținere, uleiurile de protecție, ceara
și uleiurile naturale, cum ar fi uleiul de in, uleiul de in polimerizat, uleiul de tung polimerizat.

Pentru curățarea uneltelor pătate cu aceste produse. Pentru îndepărtarea petelor și degresarea suprafețelor. Pentru dizolvarea rășinilor naturale solubile în terpentină, de exemplu colofoniu sau damar.

Compoziție (declarație completă)

Ulei din coajă de portocală.

Pentru diluarea produselor KREIDEZEIT pe bază de ulei: lazura pentru lemn, uleiul de întreținere, uleiurile de protecție, ceara polivalentă și uleiurile naturale, cum ar fi uleiul de in, uleiul de in polimerizat, uleiul de tung polimerizat.

Pentru curățarea uneltelor pătate cu aceste produse. Pentru îndepărtarea petelor și degresarea suprafețelor. Pentru dizolvarea rășinilor naturale solubile în terpenă, de exemplu colofoniu sau damar.

Produs nr. 450: 0,5 l
Produs nr. 451: 1 l
Produs nr. 452: 5 l

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Ambalaj

0.5 L, 1 L, 5 L

Culoare

Transparent

Brand

Kreidezeit

Destinație

exterior, interior

Tip produs

produse pentru lemn

Fisa tehnică Ulei din coajă de portocale KREIDEZEIT

BRANDURI