noimage

Am utilizat aproape toate produsele de la firma Naturalpaint, firma foarte seriosa, cu o logistica buna, toti cei 4 angajati foarte bine pregatiti amabili si foarte deschisi pentru a oferii cele mai bune solutii clientului, astfel incat clientul sa nu intre in costuri suplimentare...

Calitatea produselor atat pentu lemn cat si pentru peretii, izolatii tencuieli, vopseluri, este fara repros, intr-un cuvant calitate PREMIUM iar preturile sunt foarte bune in raport cu calitatea.

Va multumesc celor de la Naturalpaint pentru profesinalismul de care dati dovada. Va recomand orcarei persoane, sau famili care doreste sa traiasca sanatos.

Daniela I., Cluj-Napoca    19 Iulie 2012
noimage

Sunt multumit de produsele cumparate de la Naturalpaint. ca de altfel de intreaga colaborare / logistica.

Mihai R, Bucuresti    18 Iulie 2012
noimage

Pare un paradox sa gasesti materiale naturale, simple (bunicii si strabunicii le foloseau) pe care noi am invatat sa le desconsideram - asta daca n-am uitat ca exista - intr-o formula foarte atragatoare, moderna si la indemina oricui.

Cu produsele Naturalpaint invat - cum sa ingrijesc lemnul, cum sa fac un interior calduros, dar care sa respire, cum sa finisez placut si natural o casa!

arh.Raluca Munteanu, Bucuresti    17 Iulie 2012
noimage

Am folosit pentru amenajarea unui spatiu de birouri clasa A in Bucuresti vopselele pe baza de Argila de la Naturalpaint si pigmentii naturali. Am creat impreuna cu dansii un spatiu deosebit de lucru, culorile fiind naturale, pe baza de pamanturi si implicit crescand productivitatea angajatilor prin asemanarea spatiului cu unul natural. Folosim spatiul de peste un an de zile si este in continuare impecabil.

Standard Studio, Bucuresti    16 Iulie 2012
noimage

Ne-am construit casa anul trecut si o prioritate in alegerea materialelor a fost sa fie cat se poate de naturale, fiind o familie cu copii mici si cu probleme alergice. Am folosit multe dintre materialele de la Naturalpaint atat pentru interior cat si pentru exterior - tot ce inseamna lemnarie, inclusiv mobila si parchet, tencuieli, vopsele.

Se stie ca lacurile si vopselele conventionale emana compusi organici volatili puternic alergogeni si cancerigeni, in special pentru copii, mult timp dupa ce au fost folosite. N-am avut nici un fel de probleme in acest sens dupa ce ne-am mutat, nu s-a simtit deloc mirosul specific de casa noua, doar un miros placut de curat si proaspata.

Alina Albu, Sighisoara    16 Iulie 2012
noimage

Am ales lazurile Kreidezeit dupa ce am studiat cu atentie produsele destinate acoperirii lemnului prezente pe piata romaneasca. Cautam un produs de cea mai buna calitate care sa protejeze lemnul pe termen lung si sa fie prietenos cu mediul.

Am vopsit cu aceste lazuri tot ce e din lemn la casa (grinzi aparente la mansarda, lemnele de la balcoane si terasa, lambriul de la sufit) si in curte (foisor, gard). Multe, multe sute de metri patrati care arata foarte bine dupa trei ani de la vopsire. Recomand si lazurile si oamenii de la Naturalpaint.

Marcel Simota, Piatra Neamt, www.vindor.ro    16 Iulie 2012
noimage

Sunt foarte multumit de produsele ecologice oferite si va felicit ca aduceti in Romania aceste produse exceptionale.

Majoritatea comerciantilor trateaza Romania ca o groapa de gunoi si vand doar produse care in tarile dezvoltate nici macar nu mai sunt acceptate. Va incurajez sa aduceti astfel de produse si sa le promovati aici.

Daniel T, Cernica    14 Iulie 2012
noimage

Am construit o casa de vacanta din lemn masiv si am stiut ca aceasta trebuie intretinuta pe termen lung.

Cei de la Naturalpaint ofera vopseluri de calitate, ecologice si care nu se compara cu amestecurile de chimicale toxice de pe piata. In plus, sunt seriosi si au si sfaturi bune.

Cristian, Poiana Marului, www.frigiderevin.ro    13 Iulie 2012
Copyright © 2014. Naturalpaint SRL Toate drepturile rezervate designed and developed by: Zebramedia