EcoBlog Oferte speciale
Curățenie de sărbători - cu produse eco

curatenie

Odată cu apropierea sărbătorilor de iarnă, toată lumea se pregătește de curățenie generală. În această ordine de idei, ne-am gândit să vă oferim câteva alternative: produse naturale pentru curățarea și îngijirea suprafețelor din lemn.

Fie vorba de lemn masiv uleiat, fie lemn stratificat, sau laminat, dar chiar și lemn lăcuit, Naturalpaint oferă două produse din ingrediente de origine vegetală.

Săpunul de Marsilia

sapun de marsilia

A fost fabricat prima dată în Marsillia, în sec 17, rețeta fiind și acum aceeași. La fierberea acestui săpun se folosește în special ulei de proveniență vegetală, cum ar fi uleiul de măsline, și fără aditivi sau conservanți.  În cazul nostru, pe lângă uleiul de măsline, se mai adaugă și diferite uleiuri de copac. Săpunul de Marsilia este cunoscut în special la cosmetice, pentru proprietățile speciale de curățare și îngrijire a pielii. 

Cubul de săpun de Marsilia este privit de mai mulți ca fiind mai mult un produs cosmetic bio de îngrijire, nu neapărat doar un săpun, fiind indicat în cazul tuturor tipurilor de piele. Pentru că hidratează şi hrănește epiderma şi o pregătește să facă faţă intemperiilor.

sapun de marsilia kreidezeit

Săpunul de Marsilia, fabricat de KREIDEZEIT, se prezintă sub formă de granule, și poate fi utilizată în mai multe scopuri: pentru spălarea mâinilor / sau chiar prepararea unui săpun lichid bio, pentru spălarea uneltelor de lucru, pentru spălarea rufelor, și în special pentru curățarea și îngrijirea suprafețelor din lemn.

În cazul podelelor de orice tip, parchet, gresie sau linoleu, se amestecă 1-2 linguri de săpun cu 8 l de apă caldă, şi se spală pe jos ca de obicei. Suprafeţele, precum blaturi de lucru, mese şi scaune, uşi, sau jucării de copii, se şterg cu o cârpă curată, îmbibatâ în soluţia cu săpun de Marsilia. Având în vedere că este 100% inofensiv, este potrivită şi pentru curăţarea jocurilor de copii!

Suprafeţele şterse cu această soluţie (de săpun de Marsilia şi apă caldă) devin curate, degresate, cu un luciu de mătase şi calde la atingere. Săpunul poate fi înmagazinat pe o perioadă nelimitată.

Pentru oferta specială de Sărbători, cu discount de -15%, daţi click aici!

 

Emulsia din ceară de Carnauba

palmierCarnauba este o ceară naturală, obţinută din frunzele palmierului Brazilian, Copernica Cerifera. În perioada ploioasă, stratul subţire de ceară oferă protecţie împotriva apei în exces, iar în perioada secetoasă protejează frunzele împotriva deshidratării, ajutând planta să reziste în aceste condiţii extreme. Ceara de carnauba se utilizează în industria alimentară, în cea farmaceutică, la cosmetice, dar o folosesc și restauratorii de mobilă antică. 

Emulsia din Ceara de Carnauba, marca KREIDEZEIT, este o soluție lichidă pentru tratarea și îngrijirea suprafețelor din lemn solicitate, suprafețe care anterior au fost date cu uleiuri naturale. Deasemenea, se poate aplica și ca agent de îngrijire, în cazul tuturor suprafețelor din lemn natur, vopsit sau lăcuit.

Pentru asta, se va adăuga 3 linguri de ceară lichidă la 8-10 L de apă și se sterge suprafața. Prin acest procedeu, suprafețele își recapătă luciul natural.

Pentru oferta specială de Sărbători, cu discount de -15%, daţi click aici!

 

Comentarii

Copyright © 2014. Naturalpaint SRL Toate drepturile rezervate designed and developed by: Zebramedia