blog-garantie

Garantia produselor este asigurata de producator. Produsele livrate se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si nu sunt reambalate, sau modificate in orice fel.

Garantia pentru produsele Kreidezeit

Toate produsele Kreidezeit sunt produse in fabrica din Germania. Produsele importate in Romania au aceasi nivel calitativ ca produsele vandute in Germania si toate tarile europene. Nu exista productie separata pentru tarile estice.

Kreidezeit este unul din putinii producatori de vopsele care declara in intregime compozitia materialelor. Aceasta ofera pentru clientii nostri transparenta si incredere in produse noastre.

Alergicii, inainte de cumparare, pot sa se asigure ca vopseaua dorita nu contine nici un material insuportabil pentru ei.

In cazul ingrijirii monumentelor, se cere de multe ori anumita compozitie, in functie de premisele istorice. Declaratia Kreidezeit inlesneste restauratorilor si arhitectilor o comparare mai rapida cu indicatiile istoricilor.

Garantia pentru izolatiile Gutex

Toate produsele Gutex sunt produse in fabrica din Germania, aflata in Padurea Neagra. Produsele importate in Romania au aceasi nivel calitativ ca produsele vandute in Germania si toate tarile europene. Nu exista productie separata pentru tarile estice.

Calitatea pentru Gutex inseamna sa-si asume responsabilitatea corporativa fata mediu si societate, fata de partenerii de afaceri, clienti si angajati si sa o indeplineasca la nivelul cel mai inalt. Producerea de termoizolatii moderne prin procese ecologice, in fabrica din Padurea Neagra este in centrul atentiei!

Din anul 1995, fabrica functioneaza conform standardelor de calitate si de protectia mediului DIN EN ISO 9001, ISO 14001 si EMAS II.

Produsele sunt fabricate conform DIN EN 13171 si corespund celor mai stricte standarde de biologia constructiilor, confirmate de certificatul natureplus.

Garantia calitatii pentru izolatiile de canepa Thermo-Hanf
Toate produsele marca Thermo-Hanf sunt fabricate in Germania, Nordlingen. Produsele importate in Romania au aceasi nivel calitativ ca produsele vandute in Germania si toate tarile europene. Nu exista productie separata pentru tarile estice.

Izolatie de canepa Thermo-Hanf este recomandata de specialistii din Comisia pentru Medicina Habitatului si Igiena Construcţiilor din Germania.

Calitatea produselor Thermo-Hanf este asigurata prin mai multe certificate:
• Magazinul Öko-Test a efectuat testări pe 23 de materiale izolante pe baza unor criterii relevante referitoare la fizica construcţiilor şi a protecţiei termice. În anuarul 2007, produsul Thermo-Hanf a fost distins cu calificativul „foarte bun".

• Ministerul francez al Mediului, al Agriculturii şi al Pescuitului a acordat în cadrul concursului mondial de inovaţie „Concours-Lépine" din septembrie 2007 medalia de aur produsului Thermo-Hanf .

• Premiul internaţional pentru durabilitate este premiul „Energie Globe Award". Cu acest premiu se disting acele proiecte şi produse care contribuie la protejarea celor patru elemente de bază care alcătuiesc lumea şi anume pământul, focul, apa şi aerul. Această distincţie la nivel naţional a fost acordată produsului Thermo-Hanf® în aprilie 2007 în Irlanda.

• În mai 2006, editura britanică de specialitate conducătoare a acordat produsului Thermo-Hanf® titlul de cel mai bun produs ecologic în categoria produselor de construcţie pe teritoriul Regatului Unit.

• În decembrie 2005, specialiştii din Comisia pentru Medicina Habitatului şi Igiena Construcţiilor au acordat produsului Thermo-Hanf® certificatul de „recomandat de medicina habitatului".

• În ediţia din 10/2005 a catalogului fundaţiei pentru testarea mărfurilor (Stiftung Warentest) produsul Thermo-Hanf® a fost evaluat - în comparaţie cu 19 alte materiale izolante - ca fiind „cel mai bun material izolant realizat dintr-o materie primă regenerabilă pentru izolări intermediare între căpriori".

• Hock este partener al portalului de consultanţă „CO2-online". Pagina www.klima-sucht-schutz.de permite estimarea stării unei construcţii din punct de vedere termic şi oferă consultanţă în domeniul economisirii energiei şi al protecţiei climei.

• Începând din iunie 2004 produsul Thermo-Hanf® poartă „simbolul R", adică declaraţia completă privind compoziţia chimică a cotelor materiilor prime din produsul termoizolant. Acestea sunt indicate în felul următor: fosil: roşu - mineral: galben; regenerabil: verde

• „natureplus" este simbolul calităţii acordat materialelor de construcţie ecologice, funcţionale şi fără nici un risc asupra sănătăţii. În iunie 2002 Thermo-Hanf® a obţinut eticheta de calitate „natureplus", fiind primul material izolant din Europa, realizat din fibre naturale.

Copyright © 2014. Naturalpaint SRL Toate drepturile rezervate designed and developed by: Zebramedia