0745 071 724

office@naturalpaint.ro

Furnizori / Sfaturi si povesti

Furnizori de top: GUTEX® Holzfaserplattenwerk (Germania)

Waldshut-Tiengen, Germania. Povestea începe în anul 1932, când familia Henselmann a început producția plăcilor fibrolemnoase pentru prima dată din Europa.

Cu o tradiție de 88 de ani, GUTEX, situat în Pădurea Neagră din Germania, la doar 20 km de locul de unde izvorăște Dunărea, a rămas o afacere de familie, managementul actual fiind a patra generație la conducerea firmei.

Liderul termoizolațiilor fibrolemnoase din Germania a coordonat toate activitățile fabricii cu focus maxim pe responsabilitatea față de mediu. Acest lucru este realizat prin utilizarea materiilor prime susteneabile din regiune, în combinație cu tehnologii moderne de producție.

Pentru a răspunde cererii de pe piață, cei aproximativ 200 de angajați lucrează 24/24, producând anual aproximativ 700.000 metri cubi de plăci fibrolemnoase. În 2006 GUTEX a lansat pentru prima dată din Europa o nouă metodă de fabricație a plăcilor fibrolemnoase: procesul uscat, prin care necesarul de energie s-a diminuat cu 40%.

Având în vedere strategia agresivă de preț a concurenței, venită în special din alte țari precum Germania, GUTEX se bazează în primul rând pe calitate, și servicii profesionale. Toate plăcile sunt marcate CE și Ü și sunt aprobate oficial de instituțiile competente.

GUTEX produce plăci fibrolemnoase pentru izolarea fațadelor, a acoperișurilor, pentru fono- și termoizolarea pereților din cărămidă sau lemn, plăci sub podele și parchet cât și o izolație de injectat din fibre pentru mansarde, pereți etc.

Lasă un comentariu