EcoBlog Evenimente
Seminarul comun Naturalpaint - Lasselsberger-Knauf, 24 Ian 2013

seminar naturalpaint

In data de 24. Ianuarie s-a desfasurat seminarul comun NATURALPAINT - LASSELSBERGER-KNAUF, organizat la sediul Biroului de consultanta Home Point Brasov.

Cu ocazia acestui eveniment, cele doua companii au prezentat produse complementare, prin utilizarea carora se ajunge la solutii complete pentru fatade, interioare si sape, fie vorba de termosisteme pentru cladiri noi sau reabilitarea termica a cladirilor vechi.

seminar naturalpaint 2

Naturalpaint a prezentat termosistemul pentru fatade GUTEX Thermowall, potrivit atat pentru constructiile de caramida, cat si pentru casele pe structura de lemn. Dupa aceasta prezentare a urmat demonstratia practica a colegilor de la Lasselsberger - Knauf, care au prezentat sistemul de finisaj mineral, agrementat peste termoizolatia de fatada GUTEX.

A doua parte a prezentarii s-a axat pe sisteme de izolatii / respectiv finisajele destinate pentru interior, fiind prezentate in aceasta sectiune produsele din gama Thermo-Hanf (izolatiile din fibre de canepa) si GUTEX Thermoroom (placa fibrolemnoasa pentru izolarea peretilor exterior- din interior).

In ultima parte a prezentarii erau prezentate sistemele comune pentru podele.

Seminarul era primul astfel de eveniment organizat in colaborare cu o alta firma, furnizoare de solutii complementare, si care s-a dovedit a fi unul de succes.

Bazandu-se pe feedback-ul pozitiv a celor prezenti, am decis sa continuam organizarea unor evenimente de acest gen in viitor...va tinem la curent si va asteptam!

Comentarii

Copyright © 2014. Naturalpaint SRL Toate drepturile rezervate designed and developed by: Zebramedia