Cine suntem?

Naturalpaint s-a nascut in anul 2005, prin asocierea a doi prieteni: Hans-Christian Petersen (Germania) si Lehel-Elek Lukacs, dupa ce Hans-Christian a intrat, din intamplare, intr-o fabrica de vopsele, unde in loc de mirosuri deranjatoare, chimicale si linii de productie, a gasit o manufactura de vopsele naturale, unde se fierbea uleiuri naturale, se producea vopsea din var si argila, iar in toata zona fabricii mirosea a rasina naturala…si chiar i-a placut.

Din dorinta ca si clientii din Romania  sa beneficieze de aceste experiente placute, a pornit la drum firma Naturalpaint.

De-a lungul anilor, s-a largit si gama de produse: dupa uleiuri si ceruri pentru lemn a urmat gama de tencuieli si vopsele interioare, iar apoi, termoizolatiile. Ani la rand, am introdus cate o gama noua: termoizolatii din fibre de lemn, din canepa si lana, urmand ca in momentul de fata, Naturalpaint ofera „pachete complete” pentru cei care isi doresc locuinte sanatoase, armonioase.

 

Viziunea noastra

De ce Naturalpaint?

Beneficii calitative

Suport tehnic

Cu experienta de 15 pe piata din Romania, cu multe santiere finalizate si numeroase seminarii in Germania, va stam la dispozitie cu recomandari, sfaturi si solutii.

Solutii naturale

Aducem in casele clientilor produse de inalta calitate, fabricate din materiale naturale, susteneabile si care nu afecteaza sanatatea locuitorilor.

Calitate garantata

Aducem in Romania produsele direct din fabrica din Germania fara orice fel de diferentiere calitativa. Clientii din Romania primesc produsul pe care-l primeste cumparatorul din Germania, Elvetia, etc.

Echipa

Experienta de 15 ani

Hans-Christian Petersen

Co-fondator

Lehel-Elek Lukács

Co-fondator, Director executiv

Florin Vosloban-Iftode

Director vanzari

Melinda Bartalis

Asistent Manager

Gabriella Lukács

Importuri

József György

Logistica

Niculita Barb

Sef echipa constructii