0745 071 724

office@naturalpaint.ro

Despre noi

gama de pigmenți naturali Kreidezeit

18

ani de experiență

Istoria Naturalpaint începe în 2005

Primii în România
cu Experieță de 18 ani

Naturalpaint s-a născut în anul 2005, prin asocierea a doi prieteni: Hans-Christian Petersen (Germania) și Lehel-Elek Lukács (România), după ce Hans-Christian a intrat, din întâmplare, într-o fabrică de vopsele din Sehlem (Germania), unde în loc de mirosuri deranjatoare, chimicale și linii de producție, a găsit o manufactură de vopsele naturale, unde se fierbea uleiuri naturale, se producea vopsea din var și argilă, iar în toată zona fabricii mirosea a rășină naturală…și chiar i-a plăcut.

Pornind de la ideea de casă naturală, cu interioare sănătoase pe care probabil o doresc și românii, cei doi s-au asociat și a început povestea Naturalpaint.

De-a lungul anilor, s-a lărgit și gama de produse: după uleiuri și ceruri pentru lemn a urmat gama de tencuieli și vopsele naturale pentru interior, iar apoi, termoizolațiile. Ani la rând, am introdus câte o gamă nouă: termoizolații din fibre de lemn Gutex, cele din cânepă Thermo-Hanf și lână de la Alchimea.

În momentul de față, Naturalpaint oferă „pachete complete”, soluții moderne și eficiente pentru cei care își doresc locuințe eficiente din punct de vedere energetic, cu interioare sănătoase, moderne și armonioase.

Echipa Naturalpaint

Hans-Christian Petersen

Co-fondator, Director General

Lehel-Elek Lukács

Co-fondator, director executiv

Melinda Bartalis

Asistent Manager, facturare

+40 745 510 217

bartalis.melinda@naturalpaint.ro

Florin-Gh. Voșloban-Iftode

Director tehnic și Vânzări

+40 745 071 724

vosloban.florin@naturalpaint.ro

László-Ciprian Szabó

Reprezentant Vânzări

+40 749 177 965

szabo.laszlo@naturalpaint.ro

József György

Depozit și logistică

+40 752 170 335

depo@naturalpaint.ro

BRANDURI