blog-despre-noi

Cine suntem?

 

Naturalpaint SRL s-a nascut in anul 2005, prin asocierea a doi prieteni: Hans-Christian Petersen si Lehel-Elek Lukacs, dupa ce Dl. Petersen a gasit, din intamplare, prima fabrica de vopsele din viata lui, care i-a placut.

In loc de mirosuri deranjatoare, chimicale si linii de productie, a gasit o manufactura de vopsele naturale, unde se fierbea uleiuri naturale, se producea vopsea din var si argila, iar in toata zona fabricii mirosea a rasina naturala.

Fabrica se numeste Kreidezeit Naturfarben GmbH, iar produsele acesteia au fost primele materiale de finisare naturala importate in Romania.

La vremea respectiva, activitatea societatii se rezuma mai mult pe educarea pietei decat pe vanzari...de la an la an, insa, au inceput sa apara clientii, iar cumparatorii multumiti au adus noi clienti. Intre timp, s-a largit si gama de produse, cum s-a largit si zona de acoperire, comenzile venind de pe tot teritoriul tarii.

La aproape zece ani de activitate pe piata din Romania, putem afirma ca suntem singura firma care ofera exclusiv materiale de constructii naturale, pentru constructii sanatoase: de la termo- si fonoizolatii, tencuieli de lut, vopsele de finisare si pana la produse de tratare, vopsire si ingrijire a suprafetelor din lemn, atat in interior, cat si in zonele expuse.

Angajatii si colaboratorii societatii sunt scolarizati in cadrul cursurilor din Germania, unde au invatat despre biologia constructiilor, dar si despre compozitia materialelor comercializate.

Furnizorii companiei sunt producatori germani, fiecare lider recunoscut pe segmentul sau. Produsele sunt fabricate in Germania, unde nu se face diferenta daca produsul e destinat pietelor est- sau vest europene. Toate produsele comercializate se caracterizeaza prin transparenta totala, in sensul ca atat provenienta cat si compozitia materialelor este cunoscuta si e comunicata prin fise tehnice, etichete etc.

Asadar, va stam la dispozitie cu materiale de constructii naturale, de calitate premium, insotite de consultanta tehnica pe masura. Va invitam sa ne contactati ori de cate ori aveti vreo intrebare, aveti nevoie de sfaturi sau doriti sa beneficiati de avantajele produselor naturale in caminele Dvs.

Cu prietenie si respect,

Lehel-Elek Lukacs
Director comercial & marketing

 

Copyright © 2014. Naturalpaint SRL Toate drepturile rezervate designed and developed by: Zebramedia