blog-comanda-si-plata

Naturalpaint livreaza produsele comandate in toata tara. Va punem la dispozitie urmatoarele posibilitati de a plasa comenzile Dvs.:

Comenzi online

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, alegeti cantitatea/ culoarea/ dimeniunile etc dorite si apasati pe butonul Comanda acum.

Pagina va rula mai in jos, unde aveti posibilitatea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul sau mai multe produse. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile.

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Comand acum.

Pe pagina urmatoarea o sa va rugam sa ne furnizati numele Dvs., adresa de email si numarul de telefon pentru a va putea contacta telefonic sa stabilim toate detaliile necesare finalizarii comenzii.

Comenzi prin email

Va rugam sa ne trimiteti intrebarile/ comenzile Dvs. la adressa office(at)naturalpaint.ro, si sa ne furnizati datele Dvs. de contact pentru a va putea contacta telefonic sa stabilim toate detaliile necesare finalizarii comenzii.

Comenzi telefonice

Asteptam comenzile Dvs. si telefonic, la numerele afisate pe pagina de Contact. Pentru intrebari si consultanta la fata locului puteti, deasemenea contacta si colegul nostru de la Vanzari pe teren.

Comenzi la distribuitorii nostrii

Va invitam sa accesati lista distribuitorilor regionali, de unde puteti achizitiona produsele comercializate de Naturalpaint

 

Produsele din gama Kreidezeit (uleiuri, vopsele, tencuieli):

Produsele care in momentul comenzii se afla in stoc se livreaza in 24-48 h, prin curierat. Plata se va face in avans, prin transfer bancar sau ramburs, la primirea coletului.

In cazul comenzilor de peste 2.000 de lei fara TVA, transportul este gratuit, pentru comenzi cu valoare mai mica de 2.000 lei, se percep taxele de curierat

Produsele care in momentul comenzii nu sunt pe stoc, se livreaza in 10-15 zile, prin curierat. Plata se va face in avans, prin transfer bancar sau ramburs, la primirea coletului
In cazul comenzilor de peste 2.000 de lei fara TVA, transportul este gratuit, pentru comenzi cu valoare mai mica de 2.000 lei, se percep taxele de curierat

Comenzile pentru marfuri paletizate (cantitati mai mari de vopsele, tencuieli etc.) se livreaza in 10-15 zile, cu masina/ camioneta, transportul fiind gratuit.  Plata se va face in avans, prin transfer bancar

Tencuiala de argila ProCrea:

Toate comenzile sunt livrate in 10-15 zile de la comanda ferma, cu camion. Costul transportului este calculat in functie de cantitate si distanta, pentru detalii va rugam sa ne contactati. Asiguram transport gratuit in cazul proiectelor mai mari.

Termoizolatiile din gama Thermo-Hanf, Alchimea, Gutex, Isoplaat:

toate comenzile sunt livrate in 10-15 zile de la comanda ferma, cu camion. Costul transportului este calculat in functie de cantitate si distanta, pentru detalii va rugam sa ne contactati. Asiguram transport gratuit in cazul proiectelor mai mari.

Plata se va face in avans, prin transfer bancar.

Produsele se află în ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Copyright © 2014. Naturalpaint SRL Toate drepturile rezervate designed and developed by: Zebramedia